Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
18 Octombrie 2016 | 16:23
Produsele alimentare moldoveneşti, promovate la Paris
Produsele alimentare moldoveneşti sunt promovate la cea mai mare expoziţie alimentară SIAL 2016, ce se desfăşoară la Paris, în perioada 16-20 octombrie, curent.
Standul Republicii Moldova este reprezentat de companiile și asociațiile de producători autohtone care expun vizitatorilor și potențialilor parteneri o gamă variată de produse alimentare: mere proaspete de calitate superioară, fructe uscate, nuci, miere de albine, conserve de legume, gemuri și sucuri de fructe, produse de panificație și patiserie.
 
SIAL 2016 este una dintre cele mai importante expoziții alimentare destinată vânzătorilor cu amănuntul și profesioniștilor din alimentația publică. La evenimentul din acest an participă circa 7.000 de companii din 100 de țări.
Postat de: Ecaterina Naconecinîi
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam