Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
21 Martie 2016 | 09:16
Republica Moldova este prezentată la una dintre cele mai importante expoziţii în domeniul turismului
Companii din Republica Moldova participă la cea de-a 11-a ediţie a Expoziţiei internaţionale în domeniul turismului „Intourmarket 2016”, evenimentul se desfăşoară în oraşul Moscova.
Potrivit Ambasadei Moldovei în Rusia, acțiunea reprezintă una din cele mai importante expoziții în domeniul turismului din Federația Rusă ce reunește anual un număr impunător de oficiali și agenți economici din diverse țări ale lumii.

La ediția din acest an, Republica Moldova participă cu un stand național fiind reprezentată de Agenția Turismului a Republicii Moldova, precum și de șase companii turistice.
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam