Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
21 Martie 2018 | 09:30
Restricţii de circulaţie în Ungaria
Autorităţile locale din Ungaria informează că în perioada sărbătorilor de Paşti (30 martie – 2 aprilie 2018), pe întreg teritoriul ungar se aplică restricţii de circulaţie.
Acestea sunt valabile pentru cetățenii care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Ungaria și au drept mijloc de transport autovehicule de transport marfă, a căror masă totală depășește greutatea de 7,5 tone.

Intervalele de timp în care circulația rutieră va fi sistată sunt: 29 martie de la ora 22:00 până pe 30 martie la 22:00. La fel și, pe 31 martie de la ora 22:00, până pe 2 aprilie la ora 22:00.

Postat de: Mihaela Bucătari
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam