Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
16 August 2016 | 16:30
Şapte medalii pentru Moldova la German Open Championship 2016
Dansatorii moldoveni au câştigat şapte medalii la German Open Championship 2016, cel mai mare eveniment de dans sportiv ce a avut loc la Stuttgart, Germania, în perioada 9-14 august. Ei au obţinut o medalie de aur, două de argint şi patru de bronz.
Medalia de aur a fost câştigată la WDSF GrandSlam Latin de perechea Gabriele Goffredo şi Anna Matus din Republica Moldova.

O medalie de argint a fost obţinută de perechea Iaroslav Zara şi Valeria Gumeniuc la GOC Youth 10-Dance, iar a doua - de perechea Bogdan Ursoi şi Arina Romanenco la GOC Juveniles I Standard.

Perechea Bogdan Ursoi şi Arina Romanenco a luat şi o medalie de bronz la GOC Juveniles I 6-Dance.

A doua medalie de bronz a fost câştigată de către perechea Vladimir Cebanu şi Sofia Chiorescu la GOC Juveniles II 8-Dance.

Cuplul Vladislav Untu şi Alexandrina Olteanu a obţinut bronzul la GOC Junior II Latin şi GOC Junior II 10-Dance. 
Postat de: Rodica Mazur
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam