Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
22 Mai 2015 | 16:34
Scriitoarea Claudia Partole va citi poveşti copiilor moldovenilor din Italia
Copiii moldovenilor din Italia sunt invitaţi duminică, 24 mai, la o întâlnire cu scriitoarea Claudia Partole, care va avea loc în oraşul Brescia.
„Fiind o scriitoare îndrăgostită de copilărie, Claudia Partole vine cu ghiozdanul plin de amintiri din copilărie, cu poeziile și poveștile sale inedite, doar pentru voi”, menționează organizatorii.

Scriitoarea Claudia Partole le va prezenta celor mici fragmente din următoarele creații: „Când eram înger”, „Floarea iubirii”, „Copilul din colivie” şi „Domnişoara Cineluţa”.

Evenimentul care va avea loc duminică, la ora 15:00, pe strada Cimabue 271 (San Polo), este organizat de Asociația de promovare socială „Moldbrixia" din Italia.
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam