Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
19 Iunie 2014 | 14:26
Secţia Consulară a Ambasadei Republicii Moldova în Belarus şi-a sistat temporar activitatea
Secţia Consulară a Ambasadei Republicii Moldova în Republica Belarus şi-a sistat temporar programul de activitatea în legătură cu finalizarea misiunii consulului.
Potrivit anunţului Ambasadei Republicii Moldova la Minsk, programările se pot face telefonic, începând cu data de 9 iulie de la 15:30 până la 17:00, la numărul: (+375 017) 289 11 17 cu excepția zilelor de odihnă și de sărbători.

În cazul în care până la data menţionată va fi necesară elaborarea titlului de călătorie, persoanele se vor adresa la Secția Consulară a Ambasadei Republicii Moldova în Federația Rusă, la următoarea adresă: 107031, Moscova, str. Rojdenstvenka, 7.
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam