Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
28 Mai 2014 | 15:26
Sediu nou pentru Consulatul Moldovei la Iaşi
Începând cu data de 1 iunie 2014, Consulatul General al Republicii Moldova la Iaşi îşi schimbă sediul. Noua adresă a reprezentanţei diplomatice este: str. Aleea Grigore Ghica Vodă, nr. 60A, zona Copou, Iaşi 700127.
Potrivit Ministerului Afacerilor Externe şi Integrării Europene, până la 1 iunie adresa Consulatului General al Republicii Moldova la Iaşi este următoarea: str. Gavriil Musicescu nr. 6, bl. 7A.
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam