Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
27 Septembrie 2016 | 13:47
Sfârşit tragic pentru o moldoveancă aflată în Italia
O moldoveancă de 31 de ani a decedat în oraşul Verona din Italia. Femeia a murit la spital după ce a fost găsită într-o stare critică în maşină lângă o sală de sport, relatează Moldova 1.
Echipa de urgenţă a fost anunţată de către un bărbat, în compania căruia se afla tânăra. Ajunşi la faţa locului, medicii au constatat că moldoveanca avea o rană mare la cap.

Cauzele decesului, deocamdată nu se cunosc. Oamenii legii presupun că ar fi vorba despre o crimă.
 
Postat de: Iulia Dubceac
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam