Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
17 Iulie 2018 | 18:44
Sfârşit tragic pentru un tânăr moldovean stabilit în SUA
Sfârşit tragic pentru un moldovean de 23 de ani stabilit în Statele Unite ale Americii. Tânărul a fost lovit mortal de o furgonetă, în timp ce mergea pe trotuar, într-un oraş din statul Florida, relatează Mesager.
După cele întâmplate, șoferul vinovat s-a împușcat și se află în stare gravă la spital.

Presa de peste ocean scrie că acesta s-ar fi certat cu iubita sa, după care a urcat la volanul unei furgonete şi a gonit cu viteză, iar într-o intersecție s-a izbit de un automobil şi a derapat de pe șosea.

Rudele victimei din Republica Moldova adună acum bani pentru a putea repatria corpul neînsuflețit al tânărului.
Postat de: Iulia Dubceac
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam