Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
20 Noiembrie 2015 | 15:25
Studenţii basarabeni din Bucureşti, invitaţi la Balul Bobocilor
Asociaţia studenţilor şi elevilor basarabeni din Bucureşti anunţă preselecţia pentru „Balul Bobocilor Basarabeni 2015” .
Potrivit organizatorilor, Balul Bobocilor este dedicat studenților din Republica Moldova din anul I cu scopul de a-i încuraja să se afirme și să se integreze cât mai repede și ușor în atmosfera studențească.

Tinerii interesați se pot înscrie la eveniment până la de 21 noiembrie completând formularul   https://docs.google.com/…/1hI6HGm5cGPeXcm8p8uf1HDy…/viewform.
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam