Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
03 Martie 2014 | 10:26
Tinerii din Chişinău au fascinat juriul unui show de talente din România
Nouă tineri moldoveni, membri ai trupei „Workout” din Chişinău, au fascinat juriul show-ului „Românii au talent”, organizat de un post privat de televiziune din România.
Tinerii au impresionat atât publicul, cât și juriul cu un număr de work out, un ansamblu de exerciții la bară și paralele.

„Cred că oamenii ăștia  sunt în stare să facă spectacol din absolut orice, e incredibil!”, a fost exclamația lui Andi Moisescu.

Tinerii au primit cei trei de „Da” din partea juraților, fapt ce i-a clasat în următoarea etapă a concursului.

 
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam