Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
03 Februarie 2016 | 10:33
Tinerii din Moldova pot beneficia de burse în domeniul ştiinţelor agricole în Ungaria
Tinerii din Republica Moldova sunt invitaţi să aplice la un program de burse în Ungaria. Termenul limită de aplicare este 28 februarie.
Potrivit Ministerului Educației de la Chișinău, bursele sunt oferite la specialitățile:  Științe agricole; Biotehnologie agricolă; Horticultură; Nutriția animalelor și siguranța alimentelor.

Programul de burse este acordat de FAO (Food and Agriculture Organization) în parteneriat cu Guvernul Ungariei.

Informații adiționale privind acest program, precum și formularul de înregistrare pot fi accesate la: www.kormany.hu/en

Dosarele se vor expedia la următoarea adresă de e-mail: REU-Scholarship@fao.org
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam