Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
20 Ianuarie 2016 | 11:03
Tinerii, îndemnaţi să aplice la un Program de burse în Indonezia
Tinerii din Republica Moldova cu vârsta de până la 30 de ani sunt încurajaţi să aplice la Programului „Darmasiswa” pentru anul academic 2016-2017, care se va desfăşura în Indonezia, în perioada august 2016 - august 2017.
Ministerul Educației anunță că data limită la care Ambasada Republicii Indonezia la București urmează să recepționeze aplicațiile candidaților este 10 februarie 2016, iar interviurile candidaților se vor desfășura în perioada 16-18 februarie în cadrul Ambasadei.

Numele bursierilor va fi făcut public până la 17 iunie.

Mai multe detalii aflați accesând aici.
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam