Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
31 Iulie 2017 | 11:05
Titlu mondial pentru doi canotori din Moldova
Oleg Nuţa şi Ilie Sprincean au devenit campioni mondiali printre tineret U-23 la canoe dublu pe distanţa 500 de metri, competiţie ce a avut loc la Piteşti (România).
Ei au înregistrat rezultatul, 01:40.912, întrecându-i cu aproape o secundă pe reprezentanții gazdelor, Cătălin Chirilă și Constantin Diba (01:41.520). Pe podium s-au clasat și ucrainenii Yurii Vandiuk și Andrii Rybachok (01:41.824).

Luna trecută, duetul Oleg Nunța – Ilie Sprincean au cucerit două medalii la Europenele U-23 de la Belgrad: aur la 500 de metri și argint la 1000 de metri.

La canoe dublu pe distanța 500 de metri s-a consacrat și actualul președinte al Comitetului Naţional Olimpic şi Sportiv din Republica Moldova, Nicolae Juravschi. Împreună cu Victor Reneischi, ei au devenit campioni olimpici în 1988, iar la Olimpiada din 1996 au cucerit argintul.
Postat de: Rodica Mazur
Comentarii:
Ştiri
Promo
Moldova 1
În această seară, tema talk-show-ului politic „Moldova în Direct” este situaţia drumurilor din capitală şi din ţară, în condiţii de iarnă. Cât de pregătite sunt autorităţile să facă faţă unui nou sezon rece şi cum se planifică reducerea numărului de accidente, aflaţi astăzi, la Moldova 1.
Moldova 1
Anual, pe 20 noiembrie se marchează Ziua Mondială a Drepturilor Copiilor, fiind o şansă de a promova, a creşte gradul de conştientizare şi de a mobiliza fonduri pentru problemele majore pe care le înfruntă copiii din întreaga lume. Despre drepturile copiilor şi nu numai, vorbim astăzi, la „Cine vine la noi?”.
mai multe emisiuni: TV | Radio
Curs BNM
Abonare la Știri
Live Stream
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam