Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
21 Martie 2017 | 11:14
Tragedie în familia unor moldoveni stabiliţi în Rusia
Copilul unei familii de moldoveni stabiliţi în Rusia se află în stare gravă după ce s-a împuşcat accidental în burtă. Tragedia s-a produs duminică, 19 martie, informează mk.ru.
Potrivit sursei citate, incidentul s-a produs după ce părinţii au scos toate lucrurile pentru a face curăţenie, iar pistolul a fost pus într-un loc accesibil. Astfel, fetița, în vârstă de trei ani, a început să se joace cu pistolul, iar din întâmplare acesta a împuşcat.

Sursa precizează că fetiţa a fost supusă unei operaţii, însă aceasta continuă să se afle în stare gravă.

Poliţia rusă a intentat un dosar penal. Totodată, poliţiştii au constat că arma era deţinută ilegal.
Postat de: Ecaterina Naconecinîi
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam