Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
06 Aprilie 2015 | 16:26
Tragedie într-o familie de moldoveni aflaţi în Italia
O familie de moldoveni a avut de suferit în urma unui accident rutier produs duminică, 5 aprilie, la Bologna, Italia, notează ilrestodelcarlino.it.
Potrivit presei italiene, în urma coliziunii un bărbat de 53 de ani a decedat, iar cele două femei, aflate în mijlocul de transport avariat, au fost transportate la  spitalul Maggiore, șoferul în vârstă de 39 de ani a fost dus la un spital din Bologna.

Copilul în vârstă de 8 ani aflat în mașină a reușit să iasă înaintea coliziunii, starea acestuia nu este specificată de presă.

La fața locului a venit o echipă a pompierilor, a poliției, două ambulanțe și un elicopter de salvare.
Postat de: Departamentul Multimedia
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam