Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
30 Ianuarie 2018 | 09:13
Trei cetăţeni moldoveni şi-au pierdut viaţa într-un accident rutier produs în Rusia
Trei cetăţeni ai Republicii Moldova şi-au pierdut viaţa în urma unui accident rutier produs în Federaţia Rusă. Potrivit Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU), care face referire la Ministerul Situaţii Excepţionale al Rusiei, tragedia a avut loc duminică, 28 ianuarie, în jurul orei 23:00, în regiunea Kaluga, raionul Meşciovsk, pe traseul M-3, km 234.
În urma impactului dintre două autoturisme, trei cetățeni ai Republicii Moldova, doi bărbați în vârstă de 37 și 28 de ani și o femeie în vârstă de 31 de ani au decedat, iar conducătorul auto al autovehiculului în care se aflau victimele, în vârstă de 34 de ani, de asemenea, cetățean al Republicii Moldova, a suferit traumatisme, fiind internat în spital.

Alte patru persoane, cetățeni străini, s-au ales cu diferite traumatisme, fiind internați în spitalul raional din orașul Suhinici.

Ofițeri din cadrul IGSU vor pleca astăzi în Federația Rusă pentru a aduce acasă trupurile neînsuflețite ale cetățenilor moldoveni.

Totodată, angajații IGSU vor monitoriza starea șoferului care a suferit traumatisme și vor organiza transportarea lui în Republica Moldova pentru îngrijiri medicale ulterioare.
Postat de: Iulia Dubceac
Comentarii:
Ştiri
Promo
Moldova 1
În această seară, tema talk-show-ului politic „Moldova în Direct” este situaţia drumurilor din capitală şi din ţară, în condiţii de iarnă. Cât de pregătite sunt autorităţile să facă faţă unui nou sezon rece şi cum se planifică reducerea numărului de accidente, aflaţi astăzi, la Moldova 1.
Moldova 1
Anual, pe 20 noiembrie se marchează Ziua Mondială a Drepturilor Copiilor, fiind o şansă de a promova, a creşte gradul de conştientizare şi de a mobiliza fonduri pentru problemele majore pe care le înfruntă copiii din întreaga lume. Despre drepturile copiilor şi nu numai, vorbim astăzi, la „Cine vine la noi?”.
mai multe emisiuni: TV | Radio
Curs BNM
Abonare la Știri
Live Stream
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam