Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
11 Mai 2017 | 10:39
Trei medalii de aur pentru Moldova la Jocurile Balcanice din Sofia
Înotătorii moldoveni s-au întors cu trei medalii de aur de la Jocurile Balcanice desfăşurate în oraşul Sofia, Bulgaria. Competiţia a avut loc în perioada 6-7 mai şi a reunit 132 de sportivi de top, din 11 ţări.
Potrivit Ministerului Tineretului și Sportului, selecționata națională a fost compusă din șapte înotători din Chișinău și Tiraspol, Salcuțan Tatiana, Cosmina Ana, Matrenițchi Alina, Paponin Eugen, Spetețchii Dumitru, Nikita Acsentii, Ceban Sebastian.

Înotătoarea Tatiana Salcuțan a stabilit trei recorduri naționale, în categoria juniori și seniori, la proba de 100 de metri, stil fluture, înregistrând rezultatul de 1.05.11, iar la proba 200 de metri, sportiva a înregistrat rezultatul de 2.21.28.

Pe lângă recordurile sale, Tatiana Salcuțan a cucerit și 2 medalii de aur, la probele 100 și 200 m spate, în care a înregistrat rezultatele 1.02.98 și 2.12.89.
Postat de: Iulia Dubceac
Comentarii:
Ştiri
Promo
Radio Moldova
Jurnalista Zina Izbaş vă invită duminică, 21 ianuarie, cu începere de la ora 21:05, să descoperiţi un nou destin de colecţie. Protagonista ediţiei de duminică a emisiunii „Vârsta amintirilor, vârsta împlinirilor”, de la Radio Moldova, este Elena Boţan.
Radio Moldova
Sâmbătă, 20 ianuarie, redactorul-prezentator Adrian Beldiman vă invită la o nouă ediţie a emisiunii „Cântă un artist”, de la Radio Moldova. Invitatul emisiunii este compozitorul şi muzicologul Vlad Mircos.
mai multe emisiuni: TV | Radio
Curs BNM
Abonare la Știri
Live Stream
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam