Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
11 Mai 2017 | 10:39
Trei medalii de aur pentru Moldova la Jocurile Balcanice din Sofia
Înotătorii moldoveni s-au întors cu trei medalii de aur de la Jocurile Balcanice desfăşurate în oraşul Sofia, Bulgaria. Competiţia a avut loc în perioada 6-7 mai şi a reunit 132 de sportivi de top, din 11 ţări.
Potrivit Ministerului Tineretului și Sportului, selecționata națională a fost compusă din șapte înotători din Chișinău și Tiraspol, Salcuțan Tatiana, Cosmina Ana, Matrenițchi Alina, Paponin Eugen, Spetețchii Dumitru, Nikita Acsentii, Ceban Sebastian.

Înotătoarea Tatiana Salcuțan a stabilit trei recorduri naționale, în categoria juniori și seniori, la proba de 100 de metri, stil fluture, înregistrând rezultatul de 1.05.11, iar la proba 200 de metri, sportiva a înregistrat rezultatul de 2.21.28.

Pe lângă recordurile sale, Tatiana Salcuțan a cucerit și 2 medalii de aur, la probele 100 și 200 m spate, în care a înregistrat rezultatele 1.02.98 și 2.12.89.
Postat de: Iulia Dubceac
Comentarii:
Ştiri
Promo
Radio Moldova
Cu ocazia unui an de activitate ambasadorul Extraordinar şi Plenioptenţiar al Republicii Moldova în Regatul Spaniei, Violeta Agrici a oferit un interviu pentru emisiunea „Obiectiv Europa. Experienţa Integerării”, de la Radio Moldova, moderată de Anatol Caciuc.
Moldova 1
Anual, pe 17 noiembrie este marcată Ziua Internaţională fără fumat. În această seară, la „Cine vine la noi?” discutăm despre efectele fumatului asupra sănătăţii, profilaxia fumatului şi prevenirea lui în rândul adolescenţilor. Medicul Ion Cuzuioc ne va spune câteva metode pentru a renunţa la fumat şi ne va explica de ce fumatul electronic nu este atât de inofensiv după cum se vehiculează.
mai multe emisiuni: TV | Radio
Curs BNM
Abonare la Știri
Live Stream
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam