Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
11 Mai 2017 | 10:39
Trei medalii de aur pentru Moldova la Jocurile Balcanice din Sofia
Înotătorii moldoveni s-au întors cu trei medalii de aur de la Jocurile Balcanice desfăşurate în oraşul Sofia, Bulgaria. Competiţia a avut loc în perioada 6-7 mai şi a reunit 132 de sportivi de top, din 11 ţări.
Potrivit Ministerului Tineretului și Sportului, selecționata națională a fost compusă din șapte înotători din Chișinău și Tiraspol, Salcuțan Tatiana, Cosmina Ana, Matrenițchi Alina, Paponin Eugen, Spetețchii Dumitru, Nikita Acsentii, Ceban Sebastian.

Înotătoarea Tatiana Salcuțan a stabilit trei recorduri naționale, în categoria juniori și seniori, la proba de 100 de metri, stil fluture, înregistrând rezultatul de 1.05.11, iar la proba 200 de metri, sportiva a înregistrat rezultatul de 2.21.28.

Pe lângă recordurile sale, Tatiana Salcuțan a cucerit și 2 medalii de aur, la probele 100 și 200 m spate, în care a înregistrat rezultatele 1.02.98 și 2.12.89.
Postat de: Iulia Dubceac
Comentarii:
Ştiri
Promo
Moldova 1
Interpreta de muzică uşoară Carolina Gorun a filmat un clip video în Italia. Marţi, la emisiunea „Cine vine la noi?” vom afla detalii din culisele filmărilor, dar şi ce destinaţii deosebite a explorat tânăra interpretă.
Moldova 1
Cel mai important talk-show de la postul public de televiziune revine din vacanţă. Invitatul primei ediţii din acest sezon este preşedintele ţării, Igor Dodon. Tema discuţiei de astăzi va fi relaţia cu Guvernul şi Parlamentul, în contextul ultimelor evenimente.
mai multe emisiuni: TV | Radio
Curs BNM
Abonare la Știri
Live Stream
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam