Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
11 Mai 2017 | 10:39
Trei medalii de aur pentru Moldova la Jocurile Balcanice din Sofia
Înotătorii moldoveni s-au întors cu trei medalii de aur de la Jocurile Balcanice desfăşurate în oraşul Sofia, Bulgaria. Competiţia a avut loc în perioada 6-7 mai şi a reunit 132 de sportivi de top, din 11 ţări.
Potrivit Ministerului Tineretului și Sportului, selecționata națională a fost compusă din șapte înotători din Chișinău și Tiraspol, Salcuțan Tatiana, Cosmina Ana, Matrenițchi Alina, Paponin Eugen, Spetețchii Dumitru, Nikita Acsentii, Ceban Sebastian.

Înotătoarea Tatiana Salcuțan a stabilit trei recorduri naționale, în categoria juniori și seniori, la proba de 100 de metri, stil fluture, înregistrând rezultatul de 1.05.11, iar la proba 200 de metri, sportiva a înregistrat rezultatul de 2.21.28.

Pe lângă recordurile sale, Tatiana Salcuțan a cucerit și 2 medalii de aur, la probele 100 și 200 m spate, în care a înregistrat rezultatele 1.02.98 și 2.12.89.
Postat de: Iulia Dubceac
Comentarii:
Ştiri
Promo
Moldova 1
Cel mai lung sezon al concursului de inteligenţă „Erudit Cafe” aduce faţă în faţă, cele mai tari echipe ale anului. Două jocuri de calificare, patru sferturi de finală, o semifinală şi o finală vor desemna „Echipa Anului” şi „Jucătorul Anului”! Primele două echipe şi-au câştigat deja biletul în sferturile de finală, iar duminică 19 noiembrie, aflăm următorii concurenţi pretendenţi la trofeul „Erudit Cafe” 2017!
Radio Moldova
Sunt pasionaţi de radio pentru că le oferă posibilitatea de a se antrena în arta vorbirii şi a învăţă lucruri noi - vorbim de tinerii realizatori ai emisiunilor „Ora Copiilor” şi „Tineri Radio”, de la Radio Moldova. Ei şi-au împărtăşit impresiile despre munca de jurnalist, în cadrul unui dialog cu Desiree Jongsma, reprezentanta UNICEF în Moldova. Chiar dacă nu toţi se văd jurnalişti de profesie, tinerii cred că experienţa obţinută le va fi de mare folos în viaţă, relatează Mesager.
mai multe emisiuni: TV | Radio
Curs BNM
Abonare la Știri
Live Stream
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam