Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
06 Ianuarie 2018 | 15:57
Trei moldoveni, spitalizaţi în urma unui accident produs în Ucraina
Trei cetăţeni moldoveni au ajuns la spital în urma un accident rutier produs în această dimineaţă, în regiunea Lvov, Ucraina, relatează Mesager.
Persoanele accidentate se aflau într-un microbuz care s-a tamponat cu un alt automobil, ieşit pe contrasens. În total, șapte persoane au fost rănite.

Potrivit Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene, moldovenii răniţi în accident sunt internați într-un spital din orașul Lvov, iar oamenii legii urmează să stabilească circumstanțele producerii accidentului.
Postat de: Iulia Dubceac
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam