Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
19 Iulie 2014 | 12:15
Trupa „Catharsis” a concertat pentru conaţionalii din Grecia
Moldovenii din Grecia au scăldat în ovaţii formaţia „Catharsis” care a concertat pentru conaţionalii noştri la Atena. Spectacolul a fost organizat de Uniunea de Prietenie Moldo-Elenă „Alexandros Ipsilantis” cu sprijinul Guvernului Republicii Moldova.
Solicitat de trm.md, Veaceslav Bondarciuc consilier al Uniunii de Prietenie Moldo-Elenă „Alexandros Ipsilantis” a comunicat că peste 300 de persoane au participat la eveniment.

„A fost o seară care a trezit inimile noastre și a aprins luminile în sufletul tuturor celor care se aflau în sală. Ion Rață şi Mihai Budurin vă mulțumim pentru clipele petrecute cu voi, ne-am apropiat de țărișoara noastră care ne este dragă. Mulțumim și Biroului pentru relații cu diaspora că ne-au oferit ocazia de a asculta creaţia artiștilor autohtoni”, ne-a împărtășit Veaceslav Bondarciuc.

Pe scenă au evoluat şi artişti stabiliţi în ţara elenă precum interpreta de muzică populară, Valentina Ursache Ungureanu, formația „Struguraş” și coreografii Igor Sprâncean și Elina Schibeliscaia.

Spectacole muzicale similare au fost organizate în Grecia, Portugalia și Italia.
Cuvinte cheie:
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam