Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
18 Iulie 2017 | 12:14
Un ansamblu de dansuri populare din Călăraşi, desemnat campion european
Ansamblul de dansuri populare „Codrenii” din Călăraşi a cucerit înaltele distincţii Grand Prix, titlul de Campion Absolut şi Trofeul „Orfeul de Aur” la cea de-a IX-a ediţie a Campionatelor Europene de Folclor „Euro Folk 2017”, care s-a desfăşurat pe scena amfiteatrului antic din Nessebar, Bulgaria, relatează Radio Moldova Actualităţi.
Ansamblul „Codrenii” a obţinut placheta „Orfeul de Aur”, o medalie de aur, o diplomă ce conferă titlul de campion european absolut de folclor al anului 2017 și un premiu în valoare de o mie de euro.
 
„Euro Folk” este un festival-concurs european la care participă anual între nouă şi 15 mii de muzicieni, interpreţi şi dansatori din toată lumea şi e transmis şi preluat de peste cincizeci de posturi de televiziune.
Postat de: Ecaterina Naconecinîi
Comentarii:
Ştiri
Promo
Moldova 1
Vineri, la emisiunea „Bună Dimineaţa” vom avea parte de un recital în totalitate LIVE, de la Vali Boghean. Artistul vine în studio cu premiera piesei „Noi” şi cu detalii despre concertul lui de pe 24 februarie, la Palatul Naţional „Nicolae Sulac”. Fiţi cu ochii pe Moldova 1 mâine, de la ora 06:55.
Moldova 1
Viceprim-ministrul pentru Integrare Europeană, Iurie Leancă, a efectuat, ieri, o vizită la Bucureşti, în care a discutat cu preşedintele României, Klaus Iohannis, despre accelerarea reformelor în justiţie şi combaterea corupţiei din ţara noastră. Care sunt rezultatele vizitei la Cotroceni şi cum vor fi aprofundate relaţiile cu Uniunea Europeană aflăm în această seară, de la Iurie Leancă, invitat la emisiunea „Moldova în direct”.
mai multe emisiuni: TV | Radio
Curs BNM
Abonare la Știri
Live Stream
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam