Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
10 August 2017 | 10:00
Un atlet din Moldova s-a calificat în finala Campionatului Mondial din Londra
Atletul Serghei Marghiev s-a calificat în finala Campionatului Mondial de atletism din Londra, la proba aruncarea ciocanului. El a înregistrat rezultatul 75,18 metri.

Cea mai bună aruncare a avut-o polonezul Wojciech Nowicki – 76,85 metri. Anterior, surorile lui Serghei, Zalina Petrivscaia și Marina Nichișenco au ratat calificarea în finală.
La Mondialul de seniori din Londra vor mai concura Andrian Mardare și Dimitriana Surdu. Mardare va intra în concurs astăzi, la aruncarea suliței.

Postat de: Rodica Mazur
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam