Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
21 August 2014 | 10:02
Un autocar de pe ruta Chişinău-Padova a fost cuprins de flăcări
51 de pasageri care se îndreptau spre Italia cu un autocar, pe ruta Chişinău-Padova, au fost opriţi din drum din cauza unui incendiu care a cuprins vehiculul. Nimeni nu a avut de suferit.
Potrivit Serviciului Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale, pompierii au fost alertaţi la ora 20.27 să intervină pe traseul Chişinău-Leuşeni la stingerea focului care a cuprins autocarul, în apropiere de postul de poliţie din Leuşeni. La faţa locului s-au deplasat două autospeciale.

O parte dintre pasageri au fost preluaţi de către un autocar al aceleaşi companii de transport şi şi-au continuat drumul spre Italia, în timp ce câţiva dintre ei au făcut cale întoarsă din cauză că actele care se aflau în bagaje au ars, transmite IPN.

Cauza izbucnirii incendiului urmează să fie stabilită.
Postat de: Departamentul Multimedia
Cuvinte cheie:
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam