Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
25 Martie 2017 | 09:33
Un basarabean a cucerit juraţii unui concurs de talente din România
O nouă ediţie a emisiunii de peste Prut, „Românii au Talent”, a adus un nou moment de excepţie din partea unui talent basarabean. Este vorba de Maxim Prepeliţă, ce vine de la Orhei şi este un tânăr bijutier. El a interpretat piesa „Caruso” de Andrea Bocelli, relatează Radio Moldova Actualităţi.
Maxim le-a povestit juraților că nu a făcut studii de canto, dar că a cântat de mic în corul bisericii.

În urma tuturor laudelor, Maxim a primit cei patru de „DA” necesari pentru a se califica în etapa următoare a concursului televizat.
 
Postat de: Svetlana Cojocaru
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam