Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
16 Mai 2014 | 15:59
Un basarabean a devenit manager al unui spital din Buzău
Noul manager al Spitalului Orăşenesc Nehoiu din Judeţul Buzău, România, este un basarabean. Sergiu Remisovschi, în vârstă de 42 de ani, este medic ortoped, informează adevarul.ro.
Potrivit sursei, unitatea sanitară  a organizat pe 7 mai un concurs pentru ocuparea funcţiei de manager al Spitalului Orăşenesc Nehoiu din Județul Buzău, iar Sergiu Remisovschi a fost singurul candidat care și-a depus dosarul.  

Sergiu Remisovschi este originar din Republica Moldova și a făcut studii la Universitatea de Medicină din Chișinău.
Cuvinte cheie:
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam