Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
21 Aprilie 2015 | 14:37
Un camion încărcat cu vin moldovenesc – accidentat în Rusia
Şoferul unui camion încărcat cu vin moldovenesc a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat într-o curbă. Ca urmare a impactului sute de litri de vin au curs pe carosabil, informează avto25.ru.
Potrivit presei ruse, accidentul a avut loc în dimineața zilei de 20 aprilie pe autostrada Djugba-Sochi din regiunea Krasnodar, Federația Rusă.

Poliția rutieră anunță că în urma impactului nimeni nu a avut de suferit, iar circumstanțele accidentului urmează a fi stabilite.
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam