Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
03 Septembrie 2014 | 14:28
Un coregraf moldovean, membru al juriului unui show de profil din România
Un coregraf moldovean se numără printre juraţii unei emisiuni ce va debuta la un post privat de televiziune din România, informează ziuaconstanta.ro.
Igor Munteanu este un coregraf din Republica Moldova care a făcut dansuri populare și balet modern în Chișinău, a urmat cursuri de balet modern în Lvov și Kiev  din Ucraina și de jazz în Moscova, scrie paginademedia.ro.

Juriul show-ului va fi format din Jojo, Mihai Petre și Igor Munteanu.

Show-ul va avea în centru mai multe perechi formate din dansatori profesioniști și vedete care vor dansa pentru marele premiu.
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam