Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
13 Martie 2015 | 15:41
Un cuplu de moldoveni a decedat într-un accident în Rusia
Un cuplu de cetăţeni ai Republicii Moldova şi-a pierdut viaţa într-un accident produs joi, 12 martie, în oraşul Surgut din Federaţia Rusă. Copilul acestora de şase ani este internat la spital în stare gravă, anunţă rg.ru.
Potrivit serviciului de presă al poliției rutiere din Hantî-Mansiisk, în urma avariei produse au decedat în total trei persoane: doi bărbați în vârstă de 33 și respectiv 25 ani, și o femeie de 27 de ani.

Versiunea preliminară a poliției anunță că unul dintre șoferi a adormit la volan.
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam