Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
11 Septembrie 2017 | 09:52
Un luptător moldovean a cucerit bronzul la Campionatul Mondial de cadeţi
Luptătorul de stil liber Piotr Caraseni a devenit singurul moldovean care a urcat pe podium la Campionatul Mondial de cadeţi, ce s-a desfăşurat la Atena.
Discipolul antrenorului Ilia Esir a ajuns în semifinalele categoriei de greutate 76 de kilograme, după ce i-a învins pe bulgarul Bobi Nikov și azerul Islam Aliev.

În penultimul act, Caraseni i-a cedat rusului Arsamag Khostikoev, dar în meciul pentru medalia de bronz nu a avut probleme cu kârghizul Erlan Bektenaliev, scor 11-0, anunţă un comunicat al Comitetului Naţional Olimpic şi Sportiv.

La categoria 100 de kilograme, Radu Lefter a ocupat locul cinci, după ce i-a cedat turkmenului Zyyamuhammet Sarapov. El a ajuns în recalificări, după ce a fost învins în optimi de viitorul campion mondial, americanul Daniel Gregory Clifton.
Postat de: Rodica Mazur
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam