Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
07 Septembrie 2018 | 12:49
Un microbuz din Moldova, implicat în accident în România
Un microbuz cu cetăţeni ai Republicii Moldova a fost implicat într-un grav accident în România. Impactul a avut loc în jurul orei 10:30 în localitatea Soci, pe drumul european, relatează Mesager.
Potrivit Poliţiei din Iaşi, şoferul microbuzului din Republica Moldova ar fi pătruns pe contrasens şi ar fi intrat într-o autoutilitară.

În urma impactului, 11 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale şi au fost transportate la spital.

Victimele cu vârste cuprinse între 19 și 42 de ani au suferit lovituri la cap, coloana și diferite fracturi.

Oamenii legii au deschis un dosar penal.
Postat de: Cornelia Stefoglu
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam