Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
15 Aprilie 2015 | 12:35
Un moldovean a accidentat un motociclist în Rusia
Un cetăţean al Republicii Moldova aflat la volanul unui microbuz a accidentat luni, 13 aprilie, în Rusia, un motociclist. Coliziunea a avut loc în oraşul Reazani informează ryazan.kp.ru.
  Potrivit presei ruse, în urma accidentului a avut de suferit o tânără în vârstă de 17 ani. Victima a fost transportată la spitalul pentru copii din regiune.

Sursa citată, menționează că șoferul, în vârstă de 20 de ani, în momentul accidentului, se afla în stare de ebrietate.
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam