Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
03 Decembrie 2017 | 18:13
Un moldovean a ajuns în finala unui concurs de talente din Italia
Un tânăr moldovean a ajuns în finala unui concurs de talente din Italia. Cu o voce calmă, dar foarte puternică, tânărul moldovean, în vârstă de 25 de ani, a cucerit din prima întreaga sală. Plăcut surprinşi, membrii juriului au cântat împreună cu el. Spectatorii l-au aplaudat în picioare, iar juraţii au avut doar cuvinte de laudă, relatează Mesager.
Tânărul a cântat o piesă în limba italiană şi a lăsat juriul fără cuvinte.

Astfel, conaţionalul nostru are toate şansele să câştige premiul  mare - o sută de mii de euro.

În finala concursului tânărul moldovean va concura cu alţi şapte candidaţi pentru premiul mare. Ion Dodon este originar din Chişinău. Acum 11 ani a plecat în Italia, unde s-a stabilit la Bolonia şi munceşte la o fabrică de prelucrare a fierului.
Postat de: Svetlana Cojocaru
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam