Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
06 August 2017 | 09:05
Un moldovean a decedat în România după ce a fost lovit de skijet
Un moldovean de 41 de ani a decedat ieri în staţiunea Costineşti (România) după ce a fost lovit de un skijet. Bărbatul conducea vehiculul, când la un moment dat a intrat cu viteză în mai multe plase pescăreşti. Ambarcaţiunea s-a răsturnat, iar el a căzut, fiind cel mai probabil lovit de skijet, relatează Radio Moldova Actualităţi, cu referire la moldova.org.
Accidentul a avut loc la aproximativ 100 de metri de ţărm. Poliţiştii români au deschis o anchetă. Incidentul a fost observat de o ambarcaţiune de agrement care trecea prin zonă, bărbatul rănit fiind preluat de aceasta şi adus la mal.

În urma primelor cercetări, anchetatorii au stabilit că bărbatul împrumutase skijetul de la un prieten.
Postat de: Rodica Mazur
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam