Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
03 Aprilie 2017 | 17:14
Un moldovean a decedat într-un accident în Ucraina
Un cetăţean moldovean a decedat în urma unui accident rutier produs în dimineaţa zilei de astăzi în regiunea Vinniţa, Ucraina.
Potrivit serviciului de presă al poliției din regiune, șoferul unui microbuz, cetățean al Republicii Moldova în vârstă de 41 de ani, se deplasa în direcția orașului Mogilev-Podolski când a pierdut controlul volanului, a lovit bordura și s-a răsturnat.

Trei pasageri au fost internați în spital.

Oamenii legii la fața locului stabilesc cauzele și circumstanțele accidentului rutier.
Postat de: Svetlana Cojocaru
Cuvinte cheie:
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam