Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
09 Septembrie 2014 | 15:40
Un moldovean a decedat într-un accident rutier în Italia
Un tânăr de 21 de ani şi-a pierdut viaţa într-un accident rutier produs în Italia. Presa italiană anunţă că automobilul în care se mai aflau şi alţi doi cetăţeni moldoveni a derapat de pe drum şi a ajuns într-un şanţ.
Potrivit parma.repubblica.it, accidentul a avut loc în dimineaţa zilei de 7 septembrie în comuna Zavattarello lângă orașul Pavia.

Cele trei victime ale accidentului au fost duse de urgenţă la spital, însă în după-amiaza zilei, din cauza rănilor grave, unul dintre moldoveni a decedat.

Pe faptul dat a fost inițiată o cauză penală.
Cuvinte cheie:
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam