Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
18 Martie 2014 | 12:20
Un moldovean a decedat, la Moscova, în urma exploziei unei butelii de gaz
Un moldovean de 41 de ani, care se afla la muncă în Moscova, a decedat în urma exploziei unei butelii de gaz. Incidentul a avut loc pe teritoriul unei companii, informează ntv.ru.
Potrivit reprezentanților Ministerului rus de Interne, explozia a avut loc ca urmare a utilizării necorespunzătoare a echipamentului de gaz. Astfel, au fost incendiate trei construcții adiacente din lemn.

În urma incidentului au mai avut de suferit alte două persoane, un cetățean belorus și unul kirghiz.
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam