Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
18 Martie 2014 | 12:20
Un moldovean a decedat, la Moscova, în urma exploziei unei butelii de gaz
Un moldovean de 41 de ani, care se afla la muncă în Moscova, a decedat în urma exploziei unei butelii de gaz. Incidentul a avut loc pe teritoriul unei companii, informează ntv.ru.
Potrivit reprezentanților Ministerului rus de Interne, explozia a avut loc ca urmare a utilizării necorespunzătoare a echipamentului de gaz. Astfel, au fost incendiate trei construcții adiacente din lemn.

În urma incidentului au mai avut de suferit alte două persoane, un cetățean belorus și unul kirghiz.
Postat de: Lucia Ciobanu
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam