Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
06 August 2015 | 15:47
Un moldovean a fost internat în stare gravă, în urma unui accident rutier produs în Italia
Un cetăţean moldovean, de 47 de ani, a fost internat la spital în stare gravă, în urma unui accident ce s-a produs ieri in Italia, anunţă Radio Moldova Actualităţi.
Tragedia a avut loc în comuna Massanzago, provincia Padova, informează presa italiana. Potrivit relatărilor, două automobile s-au lovit frontal, iar în urma impactului, automobilul în care se afla moldoveanul  a fost aruncat într-un canal de pe marginea carosabilului.

Bărbatul de 47 de ani a fost descarcerat şi transportat de urgenţă la un spital din Padova. Oamenii legii urmează să stabilească circumstanţele accidentului.

Mai multe detalii aflați din materialul Radio Moldova Actualități.
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam