Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
27 Martie 2014 | 16:45
Un moldovean a împuşcat o femeie la Moscova
Un moldovean în vârstă de 32 de ani a fost reţinut de poliţia din Moscova, pentru că a împuşcat o femeie, informează nr2.ru.
Potrivit Serviciului de presă al poliției din Federația Rusă, incidentul a avut loc luni, în jurul orei 23:00. Oamenii legii ajunși la fața locului, au depistat o femeie în vârstă de 45 de ani care era rănită. Victima a fost transportată de urgență la spital.

Infractorul moldovean a fost reținut la doar câteva minute de la incident. Când a văzut polițiștii, acesta și-a pus pistolul la tâmplă, însă oamenii legii au reușit să-l imobilizeze și să-l rețină.

Potrivit presei ruse, actualmente, bărbatul este plasat în detenție provizorie.
Cuvinte cheie:
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam