Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
10 Ianuarie 2014 | 12:52
Un moldovean a încercat să treacă vama cu substanţe narcotice
Un moldovean a încercat să introducă ilegal, în Ucraina, aproape 40 de comprimate de tramadol, informează kp.md.
Moldoveanul a încercat să treacă ilegal substanța medicamentoasă din Rusia în Ucraina prin punctul de trecere „Bacevsk”.

În urma unei verificări minuțioase, efectuată de grăniceri ajutaţi de câini dresați, asupra suspectului au fost găsite 39 de pastile de tramadol care sunt considerate a fi şi substanțe narcotice.

Cetățeanul moldovean va trebui să răspundă pentru fapta sa conform prevederilor legale ale Ucrainei.
Cuvinte cheie:
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam