Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
12 August 2016 | 14:09
Un moldovean a murit în Italia, fiind lovit de tren
Un cetăţean moldovean, în vârstă de 88 de ani, a murit după ce a fost lovit de un tren la o staţie feroviară din Torino, Italia, scrie ştirilocale.md
Poliția spune că ar fi vorba de un accident, nu de o sinucidere. Cel mai probabil, bătrânul ar fi căutat un loc de adăpost la o staţie de cale ferată.

El nu avea un loc permanent de trai.

În urma accidentului, circulația feroviară a fost întreruptă pentru câteva ore.
 
Postat de: Rodica Mazur
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam