Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
12 Octombrie 2018 | 14:25
Un moldovean de 33 de ani a fost găsit mort în Thailanda
Un moldovean de 33 de ani a fost găsit mort pe o insulă din Thailanda. Deocamdată, nu se ştie care este cauza decesului. Corpul neînsufleţit al bărbatului a fost transportat ieri în capitala Bangkok pentru autopsie, relatează Moldova 1.
Cadavrul a fost descoperit marți în largul mării,  după ce un gardian, care patrula plaja în timpul nopții, a observat mai multe lucruri care aparțineau victimei, printre care telefonul mobil, hainele, cheia de la camera de hotel și buletinul de identitate.

 Presa locală scrie că moldoveanul a venit în Thailanda la sfârşitul lunii septembrie.
Postat de: Vasile Cojocari
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam