Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
17 Noiembrie 2014 | 13:44
Un moldovean din Rusia a fost jefuit de o colecţie în valoare de 300 mii euro
Un cetăţean moldovean, stabilit în Federaţia Rusă, fost jefuit de o colecţie de ceasuri în valoare de 300 de mii de euro. Moldoveanul de 42 de ani activează în calitate de adjunct al administratorului localităţii Poroşkino, informează lifenews.ru.
Potrivit presei ruse, în colecția moldoveanului erau ceasuri de marcă precum: Urwerk, Turbion, IWC Schaffhausen, Grisogono, Gerald Genta. Cele mai multe dintre ceasuri sunt realizate din aur, inclusiv din aur alb.

Potrivit poliției, hoțul ar fi pătruns în vila moldoveanului pe geamul de la parter, în acel moment alarma fiind deconectată.
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam