Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
31 Ianuarie 2014 | 09:50
Un moldovean îşi lansează o carte la Paris
Ambasada Republicii Moldova din Paris va fi astăzi gazda lansării de carte a moldoveanului Ion Ciobanu, stabilit în Franţa. Publicaţia reprezintă o piesă de teatru.
Ion Ciobanu, președintele Asociației Pro-Diaspora Franţa va prezenta publicului cartea "Le transfert ou la psychanalyse dans le boudoir".

Autorul operei şi-a făcut studiile în România, iar actualmente activează în calitate de traducător.

"Le transfert ou la psychanalyse dans le boudoir" este prima piesă de teatru semnată de tânărul moldovean.

Cuvinte cheie:
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam