Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
08 Aprilie 2014 | 09:52
Un moldovean mort şi alţi trei răniţi în urma unui accident produs în Kiev
Un cetăţean al Republicii Moldova şi-a pierdut viaţa, iar alţi trei au fost răniţi în urma unui accident rutier ce s-a produs vineri în regiunea Kievului, informează ukranews.com.
Potrivit sursei, accidentul a avut loc la ora 3:00 la 56 de kilometri de autostrada Kiev – Cernigov,  în apropierea satului Semipolchi, raionul Brovarski.

Rapoartele preliminare ale poliției scot în evidență că șoferul moldovean în vârstă de 41 de ani a pierdut controlul volanului și a lovit cu viteză un pilon de electricitate aflat pe partea adiacentă a drumului.

Presa ucraineană menționează că investigațiile asupra acestui caz sunt în desfășurare.
Cuvinte cheie:
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam