Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
28 Mai 2014 | 13:49
Un moldovean – printre cei mai periculoşi criminali în Rusia
Un cetăţean al Republicii Moldova este unul dintre cei mai periculoşi criminali daţi în căutare de către Ministerul de Interne din Federaţia Rusă, informează chastnik.ru.
Oamenii legii ruși promit o recompensă de până la 2 milioane de ruble pentru cei care vor contribui cu informații la reținerea celor zece criminali deosebit de periculoși.

Situat pe locul doi  în acest top, Oleg Timoșenco, cetățean al Republicii Moldova născut în Ucraina în 1967 este dat în căutare de autoritățile transnistrene pentru omor, tâlhărie și distrugere intenționată a bunurilor, în Ucraina pentru escrocherie, iar în Federația Rusă pentru omor.

Potrivit presei rusești, suspectul vorbește fluent trei limbi și are mai multe tatuaje pe umeri - păianjen, scut, paloș și un ornament celtic.
Cuvinte cheie:
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam