Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
14 Februarie 2014 | 10:03
Un moldovean, reţinut la frontieră pentru posesie de droguri
Un cetăţean al Republicii Moldova a fost reţinut la punctul de control „Bacevsk” pentru posesie de droguri, informează for-ua.com.
Potrivit sursei, la frontiera Federaţiei Ruse cu Ucraina s-a prezentat pentru verificări un autovehicul la volanul căruia se afla un cetăţean al Ucrainei, iar pasagerul fiind moldovean.

În timpul verificărilor, câinele poliţist a semnalat prezența unor substanţe interzise. Astfel, în urma unui control mai minuţios, în uşa pasagerului a fost depistat un pachet de ţigări în care se aflau droguri.

Moldoveanul a recunoscut că îi aparţinea lui substanţa care s-a dovedit a fi haşiş.


 
Cuvinte cheie:
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam