Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
24 Februarie 2016 | 14:51
Un nou avertisment de călătorie în Grecia
Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene (MAEIE) informează cetăţenii moldoveni, care intenţionează să călătorească spre Grecia, despre faptul că astăzi, 24 februarie, au fost blocate din nou pe un şir de drumuri şi autostrăzi pe teritoriul Greciei. Avertismentul este pe o perioadă nedeterminată.
Potrivit MAEIE,  acestea sunt drumurile blocate:
∙   Atena-Salonic, regiunea Larissa Valea Tempi;
∙   Drumul Egnatia, regiunea Kerdvllia;
∙   Atena – Lamia, regiunea Bralos;
∙   Atena – Corint, regiunea Canalului Corint;
∙   Atena – Aeroportul Internaţional Venizelos, drumul naţional Atena – Koropi;
∙   Vama Promahonas, la frontiera cu Republica Bulgaria;

În acelaşi timp, pot fi blocate pe o perioadă nedeterminată şi alte drumuri şi puncte de trecere a frontierelor cu Bulgaria, Albania, Macedonia şi Turcia.

Având în vedere faptul că evoluţia situaţiei privind circulaţia pe drumurile blocate este una imprevizibilă, se recomandă, în special şoferilor de TIR-uri, evitarea tranzitării Greciei în zilele următoare.
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam