Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
10 Mai 2014 | 19:37
Un nou succes pentru „Brio Sonores” la „Românii au talent”
Formaţia „Brio Sonores” din Republica Moldova a ridicat, din nou, sala şi juriul în picioare la concursul „Românii au talent”, organizat de un post privat de televiziune din ţara vecină. Băieţii noştri au fost favoriţii publicului în cea de-a cincea şi ultima semifinală a acestui sezon.
Cei opt băieţi au impresionat atât publicul, cât şi juriul prin momentul pe care l-au pregătit.

Prestaţia băieţilor din „Brio Sonores” din semifinală a fost recompensată de public prin voturi, ei fiind cei care au ocupat prima poziţie în preferinţele lor asigurându-le astfel un loc în finala concursului ce va avea loc săptămâna viitoare.

Mai multe detalii urmăriți în Mesager.
Postat de: Departamentul Multimedia
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam