Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
24 Martie 2014 | 15:57
Un şofer din Republica Moldova a lovit doi copii la Moscova
Un camion, la volanul căruia se afla un şofer din Republica Moldova, a lovit doi copii care au ieşit pe autostradă după mingea cu care se jucau. Incidentul a avut loc la Moscova, informează ridus.ru.
Potrivit presei ruse, după accidentul ce a avut loc sâmbătă seara, localnicii au încercat să se răfuiască cu șoferul vinovat. Oamenii au stricat sticla de la geamurile camionului, după care au făcut mai multe tentative de a-l scoate din autovehicul.

Chiar și polițiștii veniți la locul accidentului au avut de suferit de pe urma persoanelor violente. Astfel, a fost stricat și parbrizul mașinii oamenilor legii.

Mai apoi, bărbatul a fost supus testului de alcoolemie. Cei doi copii accidentați au fost spitalizați.
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam