Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
29 Ianuarie 2016 | 11:14
Un pictor moldovean a impresionat amatorii de artă din Tallinn
Vladimir Baciu, un pictor moldovean stabilit în Estonia, a impresionat vizitatorii Centrului cultural „Salme” din oraşul Tallinn, cu colecţia sa de creaţii.
Expoziţia la care au putut fi admirate picturile artistului a fost deschisă în perioada 28 decembrie-28 ianuarie. Vizitatorii au remarcat combinaţia de culori expuse dibace de către maestru.

Iubitorii de artă, se pot delecta cu mai multe picturi realizate de Vladimir Baciu, în atelierul acestuia din oraşul Tallinn, Estonia.
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam